Autobedrijf Nederlof verricht APK-keuringen bij alle merken auto’s

Is uw auto ouder dan 3 jaar? Dan moet het voertuig verplicht elk jaar de Algemeen Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Zonder deze door de RDW gecoördineerde keuring mag u niet op de openbare weg rijden met uw auto. Doet u dat wel, dan loopt u het risico op een flinke boete. Moet uw auto gekeurd worden? Maak een afspraak bij autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam. Wij controleren elk merk en elk type auto.

Autobedrijf Nederlof is een erkend keuringsstation

Wij zijn een door het Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) erkende keuringsinstantie. Onze keurmeesters kijken naar de algemene staat van uw voertuig op dat moment. We controleren onder andere het uitlaatsysteem, de remmen, de banden en de verlichting van uw auto. Keuren we uw auto goed, dan voldoet deze aan de wettelijk gestelde veiligheids- en milieueisen. U mag weer de weg op met uw voertuig tot de vervaldatum van de APK.


Een APK is geen onderhoud. Wel geven wij bij de keuring advies voor vervanging van onderdelen of onderhoud aan uw auto.
Laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren in combinatie met de APK, dan krijgt u bij ons de APK gratis.

Voorkom een boete

Zorg dat uw auto op tijd APK-gekeurd is. Check de vervaldatum op het keuringsrapport dat u na de vorige keuring heeft ontvangen. Of laat ons u op tijd herinneren op de volgende keuring.

Reparatie en herkeuring

In het handboek van het RDW staat een duidelijk overzicht van de keuringseisen. Wordt uw auto op 1 of meerdere punten afgekeurd? Dan dient u die te laten repareren voordat er een herkeuring kan plaatsvinden. Als het mogelijk is, en alleen in overleg met u, voeren wij de nodige reparaties direct uit. Uw auto kan dan alsnog goedgekeurd worden.


Heeft u vragen over de APK-keuring?