Laat uw auto onderhouden door
Autobedrijf Nederlof

Aangesloten bij de BOVAG. Een onafhankelijk autobedrijf zonder directe band met automerken of autofabrikanten. Dat zijn 2 belangrijke kenmerken van Autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam. Wij repareren en onderhouden alle merken en typen auto’s. Onze monteurs zijn u vakkundig van dienst bij bijvoorbeeld een motorstoring, problemen met de startmotor, een kapotte dynamo of een versleten distributieriem. Heeft uw auto een grote of kleine beurt nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak. Bij ons bent u verzekerd van een objectief advies en een scherpe prijs.

Sleutelen en diagnoses stellen

De autobranche is een innovatieve industrie. Door elektronische toepassingen worden moderne auto’s voorzien van hulpmiddelen voor de verkeersveiligheid en van nieuw gemak. Onze ervaren autotechnici zijn op de hoogte van de nieuwste autotechnieken. Met behulp van diagnoseapparatuur sporen ze elke storing in uw auto op en verhelpen die. Rijdt u in een oudere auto? Dan helpen onze monteurs u met eerste klas sleutelwerk, bijvoorbeeld als de distributieriem vervangen moet warden. Of als de startmotor opnieuw moet worden afgesteld.


Brandt er een waarschuwingslampje op uw dashboard? Doorrijden met een storing of een mankement aan uw auto is in veel gevallen onverstandig. Kom dan even langs bij Autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam. Maakt u liever een afspraak?

Nederlof herstelt de schade aan uw auto

Zelfs Max heeft wel eens een krasje of een deuk in zijn auto. Het kan de beste overkomen. Wat er nodig is om schade te herstellen? Vakkundige monteurs en een goed geoutilleerde werkplaats. Laat Autbedrijf Nederlof daarover beschikken. En omdat wij weten hoe vervelend schade aan uw auto is, kunt u altijd snel bij ons terecht. U bent weer snel met een veilig gevoel op weg.