Bandenservice in de regio Gorinchem en Papendrecht

Grip op de weg. Die 4 woorden vertellen precies waarom uw autobanden alle aandacht verdienen. Het bandprofiel reguleert bijvoorbeeld de waterafvoer als u op een nat wegdek rijdt. Het zorgt voor grip op elk type wegdek in de meest voorkomende omstandigheden. Laat uw banden op tijd vervangen bij Autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam. Uitlijnen hoort standaard bij onze service.

Maak een pitstop bij Autobedrijf Nederlof

Door slijtage van het profiel kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als u onderweg bent. De wegenverkeerswet eist een minimale profieldiepte van 1,6 mm. Het is raadzaam om uw banden eerder te laten vervangen. Wij vervangen banden bij elk merk en type auto. Twijfelt u of er nog voldoende profiel op uw banden zit? Kom langs voor een check.

Zomer- of winterbanden wisselen

Behalve het profiel draagt de rubbersamenstelling bij aan de hoeveelheid grip op de weg. Idealiter verschilt die samenstelling in de zomer van die in de winter. Zomerbanden zijn afgestemd op warme temperaturen en het regenachtige weer van Nederland. Dat zorgt voor perfecte rij-eigenschappen in deze maanden. Maak in het voorjaar bij ons een afspraak voor de wissel naar zomerbanden. In het najaar leggen we voor u de winterbanden er weer op. Wij bieden zomer- en winterbanden tegen concurrerende prijzen.


Maar wat doet u met uw banden we ze voor u hebben gewisseld? Als u zelf geen ruimte heeft, dan slaan wij ze voor u op. Wij beschikken over een beschermde ruimte waar uw banden een heel seizoen onder de juiste omstandigheden liggen. We controleren de banden en meten we het profiel.